Καλάθι
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας

Επίσημες Μεταφράσεις για κάθε χρήση

Επίσημες Μεταφράσεις για κάθε χρήση

Αποστολή μέσω courier σε όλη την Ελλάδα

Αποστολή μέσω courier σε όλη την Ελλάδα

Έκπτωση €2,50 κατά την παραλαβή από τα γραφεία μας

Έκπτωση €2,50 κατά την παραλαβή από τα γραφεία μας

Δυνατότητα αποστολής στο εξωτερικό

Δυνατότητα αποστολής στο εξωτερικό

Επίσημες Μεταφράσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το επίσημο μεταφραστικό γραφείο ACM Translations με γραφεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη παραδίδει επικυρωμένες μεταφράσεις εγγράφων για κάθε νόμιμη χρήση σε όλες τις Δημόσιες αρχές και τους ιδιωτικούς φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δημιουργήσαμε τη νέα online μεταφραστική υπηρεσία μας ώστε να παρέχουμε επισημες μεταφρασεις σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, με άμεση αγορά της σχετικής υπηρεσίας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Επιλέξτε τα έγγραφά σας από τη σχετική κατηγορία, ανεβάστε τα σχετικά αρχεία και πληρώστε μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή PayPal ώστε να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία.

Υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα να μας στείλετε τα αρχεία σε δεύτερο χρόνο μέσω e-mail, ωστόσο με αυτήν την επιλογή η μετάφραση των εγγράφων σας θα ξεκινήσει αφότου λάβουμε τα έγγραφα, με αντίστοιχη μεταφορά και του χρόνου παράδοσης.

Διαδικασία Μετάφρασης

Υπουργεία, Δήμοι, Ληξιαρχεία, Εφορίες, ΑΣΕΠ, Γενικές Γραμματείες, Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Πρεσβείες, Σύνδεσμοι, Επιμελητήρια, Τράπεζες και ποικίλες άλλες δημόσιες/ιδιωτικές εταιρίες και οργανισμοί δέχονται τα μεταφρασμένα έγγραφα της ACM, καθώς ακολουθούμε «κατά γράμμα» τις ισχύουσες διατάξεις της Ελληνικής νομοθεσίας για όλους τους πελάτες μας.

Το αποτέλεσμα είναι μία ορθή και επίσημη μετάφραση που να είναι ισότιμη με αυτές της μεταφραστικής υπηρεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών, όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας:

Όλα αυτά σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές και με εγγυημένο μεταφραστικό αποτέλεσμα, χάρη στην πολυετή εμπειρία άριστων συνεργατών με πλήρη εξειδίκευση ανά κλάδο.

Κατάστημα Αθηνών

2118508200
Μπενιζέλου Παλαιολόγου 6, 10556, Αθήνα
info@episimes-metafraseis.gr
Δευ-Παρ 08:00-20:00
Σάββατο 10:00-14:00

Κατάστημα Θεσσαλονίκης

2315511000
Κτίριο Cosmos Offices, Αγίου Γεωργίου 5, 55535, Θεσσαλονίκη
info@episimes-metafraseis.gr
Δευ-Παρ 09:00-17:00