Καλάθι
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας

 


Μεταφραστικό γραφείο ACM TRANSLATIONS στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη

Στην ACM TRANSLATIONS κατανοούμε πλήρως την ανάγκη για ορθή μετάφραση, όπως αυτή πλέον ορίζεται από τις τάσεις παγκοσμιοποίησης στο εμπόριο, στην οικονομία, στις επιστήμες, στον πολιτισμό. Πηγαίνουμε πολύ πιο πέρα από ένα απλό μεταφραστικό γραφείο, δίνοντας έμφαση στα νοήματα και όχι μόνο στις λέξεις. 

Παρέχουμε ολοκληρωμένες & πολύπλευρες μεταφραστικές υπηρεσίες σε όλες τις γλώσσες, αναμειγνύοντας τα πιο σύγχρονα αυτόματα εργαλεία με το πλήρως εξειδικευμένο ανθρώπινο στοιχείο, επιλέγοντας άρτια εκπαιδευμένα στελέχη με πολυετή εμπειρία.

Διασφαλίζουμε την ποιότητα,  ακολουθώντας ‘’κατά γράμμα’’ τις επί μέρους νομοθεσίες, τους γλωσσικούς κανόνες και τα διεθνή πρότυπα ISO 9001 και ΕΝ 15038. Διεκπεραιώνουμε ελέγχους που όχι μόνο εγγυώνται την πληρότητα και την ορθότητα του κειμένου προς μετάφραση, αλλά που ταυτόχρονα εφαρμόζουν ορθή τοπική προσαρμογή, άριστη διατήρηση της μορφοποίησης, ροή και συνέχεια, στοχευμένη και κατανοητή ορολογία. 

Με τον τρόπο αυτό, παραδίδουμε άριστα μεταφρασμένα κείμενα, ανεξαρτήτως της γλώσσας προορισμού. Ικανοποιούμε μία τεράστια γκάμα σε γλωσσικές ανάγκες, είτε πρόκειται για μεταφράσεις εγγράφων, για επίσημες μεταφράσεις, για διερμηνεία, για απομαγνητοφώνηση, για προσαρμογή ή για πλήρη μετάφραση ιστοσελίδων.

Η ACM Translations αποτελεί ένα από τα ελάχιστα μεταφραστικά γραφεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με τη δυνατότητα να καλύψει τις μεταφραστικές σας ανάγκες σε ένα πλήρες εύρος από τομείς. Αναλυτικότερα παρέχουμε μεταφραστικές υπηρεσίες σε τομείς που αφορούν:
εμπορικές μεταφράσεις, ιατρικές μεταφράσεις, μετάφραση ιστοσελίδων & λογισμικού, μεταφράσεις τεχνολογίας, νομικές ή τεχνικές μεταφράσεις, φαρμακευτικές μεταφράσεις

Όλα αυτά με τις πιο χαμηλές τιμές, με απόλυτη εχεμύθεια και με αξιοπιστία. Μπείτε στον κόσμο της ACM και επικοινωνήστε μαζί μας για να «βγάλουμε νόημα» όποια και αν είναι η ανάγκη σας. 

Κατάστημα Αθηνών

2118508200
Μπενιζέλου Παλαιολόγου 6, 10556, Αθήνα
info@episimes-metafraseis.gr
Δευ-Παρ 09:00-17:00

Κατάστημα Θεσσαλονίκης

2312202800
Κτίριο Cosmos Offices, Αγίου Γεωργίου 5, 57001, Θεσσαλονίκη
info@episimes-metafraseis.gr
Δευ-Παρ 09:00-17:00