fbpx

Μετάφραση Ιστοσελίδων

Μετάφραση ιστοσελίδας από πολλούς τύπους αρχείων και με βελτιστοποίηση SEO

Επαγγελματικές Μεταφράσεις

Αναλαμβάνουμε την επαγγελματική μετάφραση της ιστοσελίδας σας, ώστε να μπορέσετε να απευθυνθείτε σε ένα μεγαλύτερο ξενόγλωσσο κοινό!

Βελτιστοποίηση (SEO)

Κατά τη μετάφραση της ιστοσελίδας σας πραγματοποιούμε βασικές βελτιστοποιήσεις για τις μηχανές αναζήτησης. Επιπρόσθετη δυνατότητα επιλογής της Premium υπηρεσίας SEO που περιλαμβάνει έρευνα keywords.

Μορφές Αρχείων

Εκτός των συνηθισμένων μορφών αρχείου (MS Word και Excel), υποστηρίζουμε και αρχεία HTML, PHP, ASP και XML. Ανεξάρτητα από τη μορφή, διατηρούμε ανέπαφο τον κώδικα.

Μετάφραση Ιστοσελίδας

Το διαδίκτυο αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, για ενημερωτικούς, κοινωνικούς, εμπορικούς, και όχι μόνο λόγους. Κατά συνέπεια, μια επαγγελματική ιστοσελίδα αποτελεί τον καθρέφτη της επιχείρησής σας, ο οποίος είναι άμεσα προσβάσιμος από έναν μεγάλο αριθμό χρηστών και δυνητικών πελατών.

Παρέχοντας το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας σε περισσότερες από μία γλώσσες, έχετε τη δυνατότητα να προσεγγίσετε ένα μεγαλύτερο ξενόγλωσσο κοινό που κατοικεί ή επισκέπτεται την Ελλάδα, ενισχύοντας παράλληλα το επαγγελματικό σας προφίλ.

Στα μεταφραστικά γραφεία ACM Translations στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες της κάθε γλώσσας, και προσαρμόζουμε την ιστοσελίδα σας στους αντίστοιχους γλωσσικούς και λεκτικούς κανόνες του κλάδου που δραστηριοποιείστε.

Συνδυάζοντας τα πιο σύγχρονα αυτόματα εργαλεία με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες μεταφραστές του γραφείου μας, σας παρέχουμε άριστη μετάφραση του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας, με κείμενα που έχουν φυσική ροή και βγάζουν ακριβές νόημα στα άτομα που την επισκέπτονται. Και όλα αυτά διατηρώντας ανέπαφο τον κώδικα, ανεξαρτήτως των τεχνικών χαρακτηριστικών της υπό μετάφραση ιστοσελίδας!

Παράλληλα, μεταφράζουμε τα κείμενα σύμφωνα με τους κανόνες που ορίζουν οι μηχανές αναζήτησης (search engines) ώστε να διευκολύνουμε την κατάταξη της ιστοσελίδας σας στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αυτών, όπως είναι και η Google. Χρησιμοποιούμε εκφράσεις και λέξεις (keywords) ώστε να είναι κατανοητές από τους επισκέπτες αλλά και να γίνονται εύκολα ανιχνεύσιμες και αντιληπτές από τις μηχανές αναζήτησης – (search engine friendly translation).

Εμπιστευτείτε Το #1 Μεταφραστικό Γραφείο
Βάσει Αξιολογήσεων Πελατών στην Google

Μετάφραση Ιστοσελίδων για Επαγγελματίες

Η Μεταφραστική υπηρεσία ACM Translations έχει αναλάβει με επιτυχία μέχρι σήμερα την επιτυχή μετάφραση επαγγελματικών ιστοσελίδων, σε διάφορες γλώσσες όπως αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ρωσικά, βουλγαρικά, σερβικά.

Σε όποιον κλάδο δραστηριοποιείστε ως επαγγελματίας, η ομάδα των μεταφραστικών μας γραφείων, διαθέτοντας επαγγελματίες μεταφραστές με εξειδίκευση ανά επαγγελματικό τομέα, σας εγγυάται ένα ποιοτικό μεταφραστικό αποτέλεσμα, με άριστη παρουσίαση των παρεχόμενων υπηρεσιών σας, σε όποια γλώσσα και αν μας ζητηθεί!

Υπολογισμός κόστους και χρόνου παράδοσης

Το κόστος της μετάφρασης μιας ιστοσελίδας υπολογίζεται με βάση τον αριθμό των λέξεων του περιεχομένου της. Ανάλογα με την τεχνολογία που χρησιμοποιεί το website σας, υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι εξαγωγής των κειμένων ώστε να γίνει η καταμέτρηση των λέξεων και ο υπολογισμός του κόστους. Εάν υπάρχει η δυνατότητα, προτείνουμε να ζητήσετε τα κείμενα σε μορφή Word, Excel ή HTML από το διαχειριστή της σελίδας σας.

Εναλλακτικά, μπορούμε να αναλάβουμε εμείς τη διαδικασία εξαγωγής του περιεχομένου, περιλαμβανομένων των μενού, υποσέλιδων, κλπ., εκτός από τυχόν κρυφά πεδία, κείμενα και σελίδες, για την εκτίμηση του κόστους.

Γενικά, οι παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος της μετάφρασης και το χρόνο παράδοσης των μεταφρασμένων κειμένων της ιστοσελίδας σας είναι:

  • Οι γλώσσες προς τις οποίες θέλετε να γίνει η μετάφραση
  • Ο όγκος των κειμένων που πρέπει να μεταφραστούν
  • Η μορφή αρχείου στην οποία θα μας παραδώσετε τα πρωτότυπα κείμενα (txt, Word, Excel, PHP, XML, HTML, κλπ.)
  • Εάν απαιτείται μετάφραση εικόνων και πολυμέσων και η αντίστοιχη γραφιστική επεξεργασία που θα χρειαστεί
  • Ο κλάδος στον οποίο δραστηριοποιείστε και η δυσκολία απόδοσης του περιεχομένου στις γλώσσες που έχετε επιλέξει

Χρειάζεστε Μετάφραση Ιστοσελίδας;

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για μια δωρεάν εκτίμηση του κόστους και του χρόνου παράδοσης της ιστοσελίδας σας, ή χρησιμοποιήστε τη φόρμα προσφοράς.