Μετάφραση Ιστοσελίδων Σε Όλες Τις Γλώσσες
Άριστη ποιότητα μεταφράσεων κατά SEO, διατηρώντας ανέπαφο τον κώδικα.

Μετάφραση Ιστοσελίδων

Το Internet είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, για εμπορικούς και όχι μόνο σκοπούς. Κατά συνέπεια, η εταιρική ιστοσελίδα αποτελεί τον καθρέφτη της επιχείρησής σας, ο οποίος είναι άμεσα προσπελάσιμος από εκατομμύρια χρήστες και δυνητικούς πελάτες σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Η κατάργηση των επιχειρηματικών συνόρων απαιτεί μία άριστη μετάφραση ιστοσελίδας, τόσο για την κατανοητή παρουσίαση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας όσο και για το επιτυχημένο άνοιγμα σε ξένες αγορές. Ταυτόχρονα, η μετάφραση μιας εταιρικής ιστοσελίδας σε άλλες γλώσσες, αυξάνει το κύρος της επιχείρησης στα μάτια των επισκεπτών.

Στα μεταφραστικά γραφεία ACM Translations στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες της κάθε τοπικής γλώσσας, και προσαρμόζουμε την ιστοσελίδα σας στους γλωσσικούς κανόνες της χώρας όπου θέλετε να κινηθείτε, αλλά και στους γενικότερους λεκτικούς κανόνες του εμπορικού κλάδου όπου ανήκετε.

Συνδυάζουμε τα πιο σύγχρονα αυτόματα εργαλεία με τους εξειδικευμένους μεταφραστές μας ώστε να παρέχουμε άριστη μετάφραση του περιεχομένου των ιστοσελίδων, με κείμενα που να έχουν νόημα στον επισκέπτη, ανεξάρτητα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σελίδας, διατηρώντας ανέπαφο τον κώδικα.

Ταυτόχρονα, μεταφράζουμε κείμενα μένοντας πιστοί στους κανόνες που ορίζουν οι μηχανές αναζήτησης (‘’search engines’’) ώστε να διευκολύνουμε την κατάταξη της ιστοσελίδας σας στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αυτών, χρησιμοποιώντας εκφράσεις και λέξεις (‘’keywords’’) που να γίνονται εύκολα αντιληπτές τόσο από το ανθρώπινο όσο και από το μηχανικό στοιχείο - search engine friendly translation.

Υπολογισμός κόστους και χρόνου παράδοσης

Το κόστος της μετάφρασης μιας ιστοσελίδας υπολογίζεται με βάση τον αριθμό των λέξεων του περιεχομένου της. Ανάλογα με την τεχνολογία που χρησιμοποιεί το website σας, υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι εξαγωγής των κειμένων ώστε να γίνει η καταμέτρηση των λέξεων και ο υπολογισμός του κόστους. Εάν υπάρχει η δυνατότητα, προτείνουμε να ζητήσετε τα κείμενα σε μορφή Word, Excel ή HTML από το διαχειριστή της σελίδας σας.

Εναλλακτικά, μπορούμε να αναλάβουμε εμείς τη διαδικασία εξαγωγής του περιεχομένου, περιλαμβανομένων των μενού, υποσέλιδων, κλπ., εκτός από τυχόν κρυφά πεδία, κείμενα και σελίδες, για την εκτίμηση του κόστους.

Γενικά, οι παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος της μετάφρασης και το χρόνο παράδοσης των μεταφρασμένων κειμένων της ιστοσελίδας σας είναι:

  • Οι γλώσσες προς τις οποίες θέλετε να γίνει η μετάφραση
  • Ο όγκος των κειμένων που πρέπει να μεταφραστούν
  • Η μορφή αρχείου στην οποία θα μας παραδώσετε τα πρωτότυπα κείμενα (txt, Word, Excel, PHP, XML, HTML, κλπ.)
  • Εάν απαιτείται μετάφραση εικόνων και πολυμέσων και η αντίστοιχη γραφιστική επεξεργασία που θα χρειαστεί
  • Ο κλάδος στον οποίο δραστηριοποιείστε και η δυσκολία απόδοσης του περιεχομένου στις γλώσσες που έχετε επιλέξει

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για μια δωρεάν εκτίμηση του κόστους και του χρόνου παράδοσης της ιστοσελίδας σας, ή χρησιμοποιήστε τη φόρμα προσφοράς.

Κατάστημα Αθηνών

2118508200
Μπενιζέλου Παλαιολόγου 6, 10556, Αθήνα
info@episimes-metafraseis.gr
Δευ-Παρ 08:00-20:00
Σάββατο 10:00-14:00

Κατάστημα Θεσσαλονίκης

2315511000
Κτίριο Cosmos Offices, Αγίου Γεωργίου 5, 55535, Θεσσαλονίκη
info@episimes-metafraseis.gr
Δευ-Παρ 09:00-17:00