Ποιοτικός Έλεγχος

Όλες οι μεταφράσεις ελέγχονται διεξοδικά ως προς την εγκυρότητα της τεχνικής ορολογίας αλλά και της επιστημονικής εγκυρότητάς τους, για την αποφυγή οποιουδήποτε λάθους.

Εμπιστευτικότητα

Οποιοδήποτε τεχνικό έγγραφο, υποστηρικτικό υλικό αίτησης ευρεσιτεχνίας, εταιρική παρουσίαση ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μοιραστείτε μαζί μας είναι βέβαιο ότι θα παραμείνει μυστική.

Υποστήριξη Μορφών Αρχείων

Μπορούμε να μεταφράσουμε κείμενα οποιασδήποτε ψηφιακής μορφής, όπως Word, PowerPoint, PDF, αλλά και σε DTP μορφές όπως InDesign και Adobe Illustrator, καθώς και σχέδια σε μορφή AutoCAD.

Εμπιστοσύνη

Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλων διεθνών εταιρειών, αλλά και νεοφυών επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών, ενώ επενδύουμε στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.


Μετάφραση τεχνικών κειμένων

Οι μεταφράσεις τεχνικών εγγράφων απαιτούν απόλυτη ακρίβεια, ιδίως όταν αφορούν κλάδους με υψηλές απαιτήσεις στην παραμικρή λεπτομέρεια. Mε τον όρο «τεχνικές μεταφράσεις» εννοούμε τη μετάφραση οποιουδήποτε εγγράφου που πραγματεύεται οδηγίες χρήσης ή σχετίζεται με τους τομείς της τεχνολογίας και των επιστημών.

Δώστε λοιπόν στην επιχείρησή σας την ευκαιρία να κατακτήσει τις αγορές όλου του κόσμου, ξεκινώντας με μια άρτια τεχνική μετάφραση. Αναλάβετε τεχνικά έργα σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου. Ή εισάγετε στην εγχώρια αγορά ένα ξένο προϊόν ή υπηρεσία, διασφαλίζοντας τη σωστή του χρήση και επικοινωνία στη γλώσσα μας. Η Μεταφραστική Υπηρεσία ΑCM Translations στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη είναι ο αφοσιωμένος, εξειδικευμένος συνεργάτης σας στις Τεχνικές Μεταφράσεις, για να μεταφράσετε έντυπα, ιστοσελίδες, υλικά για παρουσιάσεις και διεθνείς εμπορικές εκθέσεις και πολλά ακόμη.

Εξειδικευμένοι Μεταφραστές και Ορολογία

Οι συνεργάτες μας διαθέτουν το σχετικό επιστημονικό υπόβαθρο, σε ανώτερο πανεπιστημιακό επίπεδο, που απαιτείται για να μεταφράσουν και να αποδώσουν πιστά, αλλά και με φυσική ροή του λόγου, το κείμενο που θα μας υποβάλετε.

Ταυτόχρονα, διαθέτουμε εκτενή εμπειρία στην εξειδικευμένη ορολογία σε γλώσσες μεταξύ των οποίων:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ρωσικά, Κινέζικα (τόσο απλοποιημένα όσο και παραδοσιακά), Αραβικά, Τουρκικά, Ισπανικά, Κροατικά, Ουρντού και πολλές ακόμη.

Δίνουμε έμφαση στην:

 • Εξειδίκευση και τις τεχνικές γνώσεις
 • Διασφάλιση Ποιότητας
 • Μεγάλο εύρος διαθέσιμων γλωσσών
 • Στελέχωση από πιστοποιημένους επαγγελματίες μεταφραστές και διορθωτές
 • Συνέπεια και ταχύτητα παράδοσης
 • Εχεμύθεια
 • Ευελιξία

Εμπειρία & Τεχνογνωσία

Στη Μεταφραστική Υπηρεσία ΑCM Translations στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη θα βρείτε επαγγελματίες που διαθέτουν εμπειρία χιλιάδων ωρών στη μετάφραση τεχνικών εγγράφων όπως:

 • Εντύπων οδηγιών καταναλωτή
 • Τεχνικών εγχειριδίων
 • Αρχιτεκτονικών μελετών
 • Βιομηχανικών πλάνων
 • Μηχανολογικών οδηγών
 • και πολλών ακόμη.

Παράλληλα, έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε μεταφραστικά έργα εκτεταμένης κλίμακας σε περισσότερες από 100 γλώσσες, αλλά και να καλύψουμε εξατομικευμένες ανάγκες και να προσαρμόσουμε τη γλώσσα που χρησιμοποιείτε στις ανάγκες της κάθε τοπικής αγοράς.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε μια εκτίμηση κόστους για τη μετάφραση που επιθυμείτε.

Κατάστημα Αθηνών

2118508200
Μπενιζέλου Παλαιολόγου 6, 10556, Αθήνα
info@episimes-metafraseis.gr
Δευ-Παρ 08:00-20:00
Σάββατο 10:00-14:00

Κατάστημα Θεσσαλονίκης

2315511000
Κτίριο Cosmos Offices, Αγίου Γεωργίου 5, 55535, Θεσσαλονίκη
info@episimes-metafraseis.gr
Δευ-Παρ 09:00-17:00