Νομικές Μεταφράσεις με Ακρίβεια, Συνέπεια και Εχεμύθεια.
Οι νομικές μεταφράσεις είναι δική μας υπόθεση.

Εχεμύθεια

Αντιμετωπίζουμε κάθε έγγραφο με απόλυτη εχεμύθεια, και υπογράφουμε σύμβαση εμπιστευτικότητας με τους πελάτες μας ενώ δεσμεύουμε με αντίστοιχη σύμβαση και όλους τους εξωτερικούς συνεργάτες μας.

Εξειδίκευση

Κάθε μέλος της ομάδας νομικών μεταφράσεων του γραφείου μας διαθέτει είτε πτυχίο Νομικής είτε πιστοποιήσεις επαγγελματικής μετάφρασης με εξειδίκευση στις νομικές μεταφράσεις.

Πελάτες

Το γραφείο μας συνεργάζεται με γνωστά δικηγορικά γραφεία, μεγάλες επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες για τη μετάφραση συμβάσεων, καταστατικών, αγωγών, δικογράφων, κλπ.


Μετάφραση νομικών κειμένων

Όλοι όσοι ασχολούνται με τα νομικά γνωρίζουν ότι η σωστή διατύπωση μπορεί να οδηγήσει στη διαφορετική έκβαση μιας δίκης ή μιας συμφωνίας. Για αυτό, η ακριβής νομική μετάφραση είναι απολύτως ουσιώδης. Στη Μεταφραστική Υπηρεσία ΑCM Translations στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη διαθέτουμε την τεχνογνωσία, την εκτενή εμπειρία, το εξειδικευμένο δυναμικό μεταφραστών με νομικό υπόβαθρο από διάφορες χώρες, αλλά και τον απαραίτητο επαγγελματισμό και συνέπεια ώστε να μεταφράσουμε και να αποδώσουμε πιστά οποιοδήποτε νομικό έγγραφο. Παρέχουμε επίσης μεταφραστική υποστήριξη κατά τη διάρκεια μιας δίκης ή μιας νομικής συμφωνίας, ενώ μεταφράζουμε υλικά που άπτονται των πιο περίπλοκων νομικών ζητημάτων σε περισσότερες από 100 γλώσσες και με ανταγωνιστικές χρεώσεις, ενώ μπορούμε να παρέχουμε και επικύρωση των μεταφράσεων από δικηγόρο.

Μεγάλα δικηγορικά γραφεία από όλο τον κόσμο, επιχειρήσεις με διεθνή δραστηριότητα, αλλά και πολλοί ιδιώτες μας έχουν τιμήσει με την εμπιστοσύνη τους. Μετρούμε ως μεγάλη μας επιτυχία τις επαναλαμβανόμενες συνεργασίες με τον ίδιο πελάτη για τις νομικές του μεταφράσεις.

Εχεμύθεια

Κατανοούμε τη σημασία της εχεμύθειας και της ασφάλειας, ειδικά σε ό,τι αφορά σε νομικά και επιχειρηματικά ζητήματα. Δεσμευόμαστε πως οποιοδήποτε έγγραφο και περαιτέρω πληροφορία μοιραστείτε μαζί μας θα παραμείνουν μυστικά και, για αυτόν το λόγο, είμαστε πάντα έτοιμοι να υπογράψουμε σχετική σύμβαση εμπιστευτικότητας με τους πελάτες μας ενώ, ταυτόχρονα, δεσμεύονται ήδη με αντίστοιχη σύμβαση όλοι οι εξωτερικοί μας συνεργάτες μας.

Ειδίκευση σε νομικά κείμενα

Κάθε μέλος της ομάδας Νομικών Μεταφράσεων έχει αξιολογηθεί διεξοδικά μέσω απαιτητικών δοκιμαστικών και διαθέτει είτε πτυχίο Νομικής είτε πιστοποιήσεις επαγγελματικής μετάφρασης με εξειδίκευση στις νομικές μεταφράσεις. Ταυτόχρονα, όλοι οι συνεργάτες μας -σε περισσότερες από 100 γλώσσες- διαθέτουν εκτεταμένη εμπειρία στις μεταφράσεις νομικών κειμένων και ενδελεχή κατανόηση των νομικών συστημάτων τόσο της χώρας της γλώσσας εισαγωγής, όσο και της χώρας στην οποία θα χρησιμοποιηθούν τα μεταφρασμένα έγγραφα.

Κάθε λέξη οποιουδήποτε νομικού εγγράφου που αναλάβουμε να σας παραδώσουμε, από το πιο απλό συμφωνητικό μέχρι την πιο περίπλοκη νομική έκθεση, αναλύεται και μεταφράζεται με απόλυτη ακρίβεια. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι ζωτικής σημασίας, ιδίως στον νομικό κλάδο, και αποτελεί πρωταρχική μας αξία.

Εμπειρία και εξειδίκευσης σε νομικούς κλάδους

Η ομάδα νομικών μεταφραστών μας διαθέτει εμπειρία χιλιάδων ωρών μετάφρασης σε μία τεράστια γκάμα νομικών εγγράφων σε διαφορετικούς τομείς, μεταξύ των οποίων:

  • Αστικό Δίκαιο
  • Ευρωπαϊκό Δίκαιο
  • Εμπορικό Δίκαιο
  • Εμπράγματο δίκαιο (π.χ. συμβόλαια, μεταβιβάσεις, αγοραπωλησίες)
  • Ναυτικό Δίκαιο
  • Εταιρικό δίκαιο
  • Κληρονομικό δίκαιο
  • Φορολογικό δίκαιο
  • Εναλλακτική επίλυση διαφορών
  • Οικογενειακό δίκαιο

Ταυτόχρονα, είμαστε σε θέση να χειριστούμε μεταφράσεις σε πολύ στενά χρονικά περιθώρια ενώ το σύστημα διασφάλισης ποιότητας που εφαρμόζουμε εγγυάται την απόλυτη συνέπεια και επαγγελματική διαχείριση του κάθε έργου που αναλαμβάνουμε. Είμαστε ανά πάσα στιγμή σε θέση να διεκπεραιώσουμε μεταφράσεις μεγάλου όγκου και σε μία πληθώρα γλωσσών, ενώ πάνω από το 95% των εγγράφων που αναλαμβάνουμε να μεταφράσουμε παραδίδονται πριν τη λήξη της προθεσμίας υποβολής.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε μια εκτίμηση κόστους για τη μετάφραση που επιθυμείτε.

Κατάστημα Αθηνών

2118508200
Μπενιζέλου Παλαιολόγου 6, 10556, Αθήνα
info@episimes-metafraseis.gr
Δευ-Παρ 08:00-20:00
Σάββατο 10:00-14:00

Κατάστημα Θεσσαλονίκης

2315511000
Κτίριο Cosmos Offices, Αγίου Γεωργίου 5, 55535, Θεσσαλονίκη
info@episimes-metafraseis.gr
Δευ-Παρ 09:00-17:00