Ιατρικές Μεταφράσεις
Ακρίβεια, Συνέπεια και Γνώση, με αποστολή την Υγεία.

Express Παράδοση

Δημιουργήσαμε την υπηρεσία άμεσης παράδοσης ιατρικών μεταφράσεων για επείγουσες περιπτώσεις ώστε να διευκολύνουμε τον πελάτη, χωρίς φυσικά να υπονομεύσουμε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Εξειδίκευση

Καλύπτουμε όλο το εύρος των ιατρικών ειδικοτήτων σε περισσότερες από 100 γλώσσες. Χρησιμοποιούμε πάντα τον κατάλληλο, άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο συνεργάτη για άριστο αποτέλεσμα.

Διασφάλιση Ποιότητας

Το σύστημα διασφάλισης ποιότητας του γραφείου μας περιλαμβάνει διαδοχικούς ελέγχους των μεταφράσεων από εξειδικευμένους μεταφραστές-ιατρούς, ώστε να είστε 100% βέβαιοι για την ορθότητα της μετάφρασης που θα παραλάβετε από εμάς.

Πελάτες

Το γραφείο μας συνεργάζεται τόσο με ιδιώτες πελάτες όσο και με νοσοκομεία αλλά και εταιρείες κατασκευής ή εισαγωγής ιατρικών αναλωσίμων, ιατρικού εξοπλισμού και ιατρικών μηχανημάτων.


Μετάφραση ιατρικών κειμένων

Σήμερα, η Ιατρική επιστήμη δεν έχει σύνορα. Η αυξανόμενη ανάγκη για ακριβείς και επιστημονικά έγκυρες μεταφράσεις, με σωστή χρήση της ιατρικής ορολογίας, έκανε τη Μεταφραστική Υπηρεσία ACM Translations να αναπτύξει την εξειδίκευσή της στις ιατρικές μεταφράσεις.

Στη Μεταφραστική Υπηρεσία ACM Translations έχουμε ως βασική μας αρχή να μην μεταφράζουμε ποτέ ό,τι δεν κατανοούμε πλήρως. Για αυτό το λόγο, έχουμε συγκεντρώσει μία ομάδα πιστοποιημένων μεταφραστών-επιστημόνων, οι οποίοι είναι σε θέση να ανταποκριθούν στην απαίτηση για ιατρική ορθότητα και ακρίβεια που απαιτούν οι ιατρικές μεταφράσεις, σε ένα ευρύ φάσμα γλωσσών.

Καθώς οι μεταφράσεις μας δεν είναι ποτέ αυτοματοποιημένες, μπορούμε να μεταφράσουμε ιατρικά κείμενα από οποιαδήποτε ψηφιακή ή μη ψηφιακή μορφή, καθώς και χειρόγραφα. Είμαστε επίσης εξοικειωμένοι με τη συχνά ελλειπτική γραφή των ιατρών, που αποτελεί ιδιάζον χαρακτηριστικό των ιατρικών μεταφράσεων.

Εξειδίκευση ανά τομέα

Γνωρίζουμε ότι οι ιατρικές μεταφράσεις δεν αποτελούν έναν μόνο ξεχωριστό κλάδο αλλά πολλούς ταυτόχρονα, ανάλογα με την ειδικότητα την οποία αφορά το κάθε κείμενο. Για αυτό το λόγο, η Μεταφραστική Υπηρεσία ACM Translations συνεργάζεται με μία πληθώρα μεταφραστών, καλύπτοντας όλο το εύρος των διαφορετικών ιατρικών ειδικοτήτων σε περισσότερες από 100 γλώσσες. Ανάλογα με το υλικό που θέλετε να μεταφράσετε, θα απευθυνθούμε στον κατάλληλο –και πάντα εγκεκριμένο και πιστοποιημένο– συνεργάτη. Οι μεταφραστές μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι μεταφραστές -και παράλληλα ιατροί- και φροντίζουν να ενημερώνονται για όλες τις πιο πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις, ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις ανάγκες σας.

Εμπειρία σε ευρύ φάσμα ιατρικών κειμένων και υλικών

Αναλαμβάνουμε τη μετάφραση όλων των κειμένων ιατρικού περιεχομένου, όπως:

  • φακέλους ασθενών
  • ιατρικές γνωματεύσεις και εκθέσεις
  • επιστημονικές εργασίες και άρθρα
  • διατριβές
  • ιατρικά εγχειρίδια
  • παρουσιάσεις για ιατρικά συνέδρια
  • αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων
  • οδηγίες χρήσης ιατρικού εξοπλισμού και μηχανημάτων
  • αποδείξεις ιατρικών δαπανών

Σύστημα διασφάλισης ποιότητας και ιατρικής ορθότητας

Η Μεταφραστική Υπηρεσία ΑCM Translations στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη διαθέτει ένα δοκιμασμένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας στο οποίο περιλαμβάνονται διαδοχικοί έλεγχοι των μεταφραζόμενων υλικών από εξειδικευμένους μεταφραστές-ιατρούς, ώστε να είστε 100% βέβαιοι για την ορθότητα της μετάφρασης που θα παραλάβετε από εμάς. Στην ACM Translations, μπορείτε να είστε πάντα βέβαιοι ότι ο μεταφραστής σας είναι εξειδικευμένος στην ιατρική ειδικότητα και στην ορολογία που άπτεται του κειμένου που μας έχετε υποβάλει.

Υπηρεσία express παράδοσης ιατρικών μεταφράσεων

Η Μεταφραστική Υπηρεσία ACM Τranslations, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες πολλών πελατών μας σε ό,τι αφορά τις ιατρικές μεταφράσεις, διαθέτει υπηρεσία express μεταφράσεων σε περίπτωση επείγουσας μετάβασης ασθενούς στο εξωτερικό ή επικοινωνίας με ξένους ιατρούς. Είμαστε πάντα στο πλευρό του ασθενούς και του ιατρού και κινητοποιούμαστε άμεσα ώστε να τον διευκολύνουμε, χωρίς βέβαια να υπονομεύσουμε το υψηλό επίπεδο ποιότητας που μας χαρακτηρίζει.

Οι πελάτες μας

Η υπηρεσία ιατρικών μεταφράσεων του γραφείου μας απευθύνεται τόσο σε ασθενείς που επιθυμούν να μεταφράσουν τον ιατρικό τους φάκελο, όσο και σε νοσοκομεία και ιατρούς. Επίσης συνεργαζόμαστε με καθηγητές πανεπιστημίου, ερευνητές, ασφαλιστικές εταιρείες, δημόσιους οργανισμούς υγείας αλλά και εταιρείες που κατασκευάζουν ιατρικά αναλώσιμα, εξοπλισμό και μηχανήματα. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε υψηλές υπηρεσίες ιατρικών μεταφράσεων σε λογικό κόστος, με υπευθυνότητα, εχεμύθεια και συνέπεια.

Επικοινωνήστε σήμερα με τον εξειδικευμένο σύμβουλο ιατρικών μεταφράσεων της ΑCM Translations για να λάβετε μία εκτίμηση κόστους.

Κατάστημα Αθηνών

2118508200
Μπενιζέλου Παλαιολόγου 6, 10556, Αθήνα
info@episimes-metafraseis.gr
Δευ-Παρ 08:00-20:00
Σάββατο 10:00-14:00

Κατάστημα Θεσσαλονίκης

2315511000
Κτίριο Cosmos Offices, Αγίου Γεωργίου 5, 55535, Θεσσαλονίκη
info@episimes-metafraseis.gr
Δευ-Παρ 09:00-17:00